گفتگوی تلفنی آنکارا و پاریس پیرامون اوکراین و غزه نماینده ترامپ به خاورمیانه می‌آید جزئیات ترور یکی از نیرو‌های فراجا در خاش (۵ اسفند ۱۴۰۳) تصمیم نتانیاهو برای تمدید مرحله نخست توافق تبادل اسرا با حماس قالیباف: موضع جمهوری اسلامی حمایت از دولت، مردم و مقاومت لبنان است توئیت عبری صفحه رهبر انقلاب به مناسبت مراسم تشییع شهید حسن نصرالله (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرط حماس برای مذاکره با رژیم صهیونیستی اوکراین ادعا کرد: تامین نیمی از مهمات روسیه توسط کره شمالی علت محبوبیت سیدحسن نصرالله به گزارش فرانس ۲۴ تجلی وحدت و همدلی ملی در مراسم تشییع شهدای مقاومت پزشکیان:حزب‌الله قوی‌تر مسیر پرافتخار خود را ادامه خواهد داد سرکنسول عربستان در مشهد: روابط عربستان سعودی و ایران تاریخی و مستحکم است سردار سلامی: امروز صهیونیست‌ها افسرده‌اند و حرفی برای گفتن ندارند عراقچی از لبنان عازم ژنو شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) رقابت آمریکا و روسیه برای فروش جنگنده‌های نسل جدید بالا گرفت نتانیاهو دوباره علیه ایران لفاظی کرد دستور استاندار خراسان رضوی به دستگاه‌های امدادی برای آمادگی مواجهه با موج سرما اعلام آمادگی زلنسکی برای استعفا تاکید رئیس جمهور لبنان بر برقراری بهترین روابط با ایران عراقچی: جمعیتی که در تشییع شهید نصرالله می‌بینیم بیشتر به یک سیل شبیه است مدارس و ادارات کدام استان‌ها فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ شیخ نعیم قاسم: ما اجازه حکومت آمریکا بر لبنان را نمی‌دهیم مراسم بزرگداشت شهدای مقاومت در مشهد برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳)+ویدئو صدور کیفرخواست متهمان قتل دانشجوی دانشگاه تهران (۵ اسفند ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: جامعه مهندسی باید پیشران توسعه و مطالبه‌گر زیرساخت‌ها باشد ویدئو | امیر دریادار ایرانی: هاورکرافت پیروزان به زودی به سازمان رزم نداجا می‌پیوندد محل دفن پیکر شهید سید حسن نصرالله کجاست؟ + تصویر و ویدئو از محل آرام‌گرفتن شهید مقاومت آیت‌الله علم‌الهدی: موعظه حسنه، کلید گرایش دل‌ها به‌سوی خداوند است
سرخط خبرها

تخصیص زمین به بیش از ۳۰۰۰ متقاضی ساخت مسکن در طرح جوانی جمعیت 

  • کد خبر: ۱۶۴۶۹۲
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۶
تخصیص زمین به بیش از ۳۰۰۰ متقاضی ساخت مسکن در طرح جوانی جمعیت 
سرپرست سازمان ملی زمین و مسکن از تخصیص زمین به بیش از ۳ هزار متقاضی برای ساخت مسکن در راستای طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، ارسلان مالکی سرپرست سازمان ملی زمین و مسکن به توضیح فرایند آماده سازی و تامین زمین در نهضت ملی زمین و مسکن ویژه طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت پرداخت و افزود: اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت از زمان تصویب قانون تا تصویب آیین‌نامه و همچنین ابلاغ دستورالعمل درباره نحوره واگذاری زمان نسبتا طولانی طی کرد.

سرپرست سازمان ملی زمین و مسکن عملیات آماده سازی و تامین زمین را یک پروسه زمان‌بر دانست و گفت: سازمان ملی زمین و مسکن در طرح نهضت ملی مسکن تکالیف قانونی نسبت به تامین زمین برای خود طرح، تامین زمین برای اقشار ویژه ایثارگران و تامین زمین در راستای طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت بر عهده دارد.

سرپرست سازمان ملی زمین و مسکن خاطر نشان کرد: بر اساس اعلام معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی تا کنون تخصیص زمین به بیش از ۳ هزار متقاضی در راستای طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت انجام شده است.

وی افزود: تا کنون ۲۲ هزار هکتار زمین در حال آماده سازی در مراحل مختلف قرار دارد و در برخی شهر‌ها واگذاری‌ها انجام شده است.

مالکی تاکید کرد: همچنین به تمام استان‌ها اعلام کردیم که اولویت اول ما قانون جوانی جمعیت است و واگذاری‌ها باید هرچه سریع‌تر در این حوزه انجام شود.

سرپرست سازمان ملی زمین و مسکن با اشاره به پیچیدگی‌های فرایند تامین زمین گفت: قرارگاه ویژه به این منظور در وزارت راه و شهرسازی تشکیل شده و به صورت شبانه‌روز مشغول فعالیت است.

مالکی در بخش دیگری از سخنان خود به کمبود زمین در برخی استان‌ها اشاره کرد و گفت: استان‌های شمالی با کمبود اراضی مواجهند چرا که اراضی دولتی در این استان‌ها یا جنگل است، یا مراتعی است که اجازه ساخت و ساز در آن‌ها وجود ندارد و یا اراضی کشاورزی حاصلخیز درجه یک و دو است که نباید مورد استفاده برای ساخت و ساز قرار گیرد.

وی ادامه داد: در استان‌های همدان و کردستان نیز به دلیل توپوگرافی خاصی موجود، اراضی کافی برای ساخت مسکن وجود ندارد.

مالکی شهر‌های سنندج  و مریوان را از جمله شهر‌های فاقد اراضی دولتی دانست و افزود: وزارت نیرو برای اراضی استان کرمان بحث وجود مناطق سیلابی را مطرح کرده است که قابلیت بارگذاری مسکونی ندارد.

سرپرست سازمان ملی زمین و مسکن گفت: در استان‌هایی که زمین دولتی و ملی وجود ندارد، در حال توافق با مردم هستیم و مشوق‌هایی نیز برای آن در نظر گرفتیم که از اراضی مردم یا نهاد‌ها و حتی نیرو‌های مسلح برای الحاق به محدوه شهر‌ها و توسعه شهر‌ها استفاده کنیم.

وی در ادامه به برنامه وزات راه و شهرسازی در خصوص واگذاری زمین در طرح جوانی جمعیت اشاره کردو گفت: اولویت اول سازمان ملی زمین و مسکن واگذاری زمین و اجرای قانون است و این موضوع به همه ادارات راه و شهرسازی ابلاغ شده است.

مالکی خاطرنشان کرد: برای مثال در استان قزوین اراضی موجود در داخل محدوده شهر‌ها در اختیار طرح قرار گرفته است و حتی زمین از بخش خصوصی خردیداری کرده و در اختیار طرح قرار داده شده است.

سرپرست سازمان ملی زمین و مسکن تاکید کرد: ما صرفا به دنبال ایجاد مالکیت برای خانواده‌ها نیستیم بلکه به دنبال ساخت و ساز مسکن هستیم و می‌خواهیم زمینی تحویل دهیم که قابلیت ساخت و ساز داشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->